Menu

Factory Helper

Location: New Delhi, Delhi

Category: Labour/Helper Jobs

Salary Range :

Rs. 11500 - Rs. 16500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

12th Pass

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Badarpur

Working Hours :

+:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Working In Factory, Cleaning, Assisting Factory Staff.

More info about Factory Helper Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. 54 Interior will provide a salary in the range of 11500 INR to 14500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. 54 Interior expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. 54 Interior does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aggarwal chowk Tanki Road Jaitpur Badarpur New Delhi 384355.

8. What are the timings of this job?

Ans. 54 Interior expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website