Job Description
More info about this Female Chef Noida Sector 40 Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M Placement-The Homely Care will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M Placement-The Homely Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M Placement-The Homely Care does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. M Placement-The Homely Care expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bungalow No 24 Pocket 16 Sector 20 Rohini Delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. M Placement-The Homely Care expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Female Chef Sector 40 position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Budhana Mustkil offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
