Job Description
More info about this Field Collection Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Enlist Management Consultancy Pvt. Ltd., will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Enlist Management Consultancy Pvt. Ltd., expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Enlist Management Consultancy Pvt. Ltd., expects the candidate to have the following skills: Bike License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Enlist Management Consultancy Pvt. Ltd., expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: # 12/44,1st & IInd Floor,Bazaar Street, Nesapakkam,West K K Nagar, Chennai-600 078..
8. What are the timings of this job?
Ans. Enlist Management Consultancy Pvt. Ltd., expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Field Collection Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Guduvancheri offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
