Menu

Field Sales Executive

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: 12th Pass Jobs

Salary Range :

Rs. 18000 - Rs. 21000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Agra Road

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Field Sales. B2C, B2B, KYC, Distributor | Should Have : Bike

More info about Field Sales Executive Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Afc Consulting will provide a salary in the range of 18000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Afc Consulting expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Afc Consulting expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Distributor, Kyc.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.158, sukh Mandir,New Dhan Mandi , collectorate Road Hanumangarh Rajasthan.

8. What are the timings of this job?

Ans. Afc Consulting expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website