Job Description
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ventil Components Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ventil Components Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ventil Components Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ventil Components Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 246 /+, Hinjewadi MIDC, Phase 2, Pune 411057.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ventil Components Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Field Sales Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Marunji offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
