Menu

Field Sales Executive

Location: Sangli-Miraj&Kupwad, Maharashtra

Category: Counter Sales Jobs

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Swiftcon Lifts Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Swiftcon Lifts Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Swiftcon Lifts Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Swiftcon Lifts Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Swiftcon Lifts Pvt Ltd

Devdatta Hights , opposite Bank of Maharashtra, Pimple Gurav, pune - 413511.

8. What are the timings of this job?

Ans. Swiftcon Lifts Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website