Field Sales Manager
Fresh And Experienced Both Candidates Can Apply.Job Involves Contacting Students In College And Helping Them To Enroll For Our Courses,Field Work,Communicating With Students.Ensuring Sales Growth. Experience People Will Be Provided Opportunity For Business Dev. T.A & Good Incentives.Freshers May Be Reqd To Do 1St 3 Months Internship Training.
More info about this Field Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ctmc Academy Mumbai will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ctmc Academy Mumbai expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ctmc Academy Mumbai does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: TMC TECHNOLOGY CENTRE,3rd.floor,room no.302,c/o.Vartak college ,main building,vasai road west..
8. What are the timings of this job?
Ans. Ctmc Academy Mumbai expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday