Job Description
More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES will provide a salary in the range of 106+0 INR to 25+00 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES expects the desired candidate to have the following educational requirement Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opp.Eidgaha near charan Singh Tiraha
BUDHANA.
8. What are the timings of this job?
Ans. SURYA BIO SCIENCE INDUSTRIES expects the candidate to work for the following hours: + am - 6 pm
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Field Sales Marketing Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Baghpat offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
