Menu

Fild Sales Manager

Location: Heerawala, Rajsthan

Category: Counter Sales Jobs

Sales Manager. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Promotion | Should Have : Bike

More info about this Fild Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Swastik Art And Creations will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Swastik Art And Creations expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Swastik Art And Creations expects the candidate to have the following skills: Bike, Promotion.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Swastik Art And Creations expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Hotel golden TULIP, vasundhra, ghaziabad.

8. What are the timings of this job?

Ans. Swastik Art And Creations expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website