Job Description
More info about this Fire Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Iss Facility Services India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Iss Facility Services India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Iss Facility Services India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Fire fighting equipment.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Iss Facility Services India Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2nd Floor, Ladkat plaza, 285/3, Koregaon Park, Opp bund garden, Above bank of India Pune. 411006.
8. What are the timings of this job?
Ans. Iss Facility Services India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Fire Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.