Job Description
Rs. 25000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Kodambakkam
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to SaturdayFleet Supervisor / Manager - 5 NosEducation: Diploma or , any DegSalary Rs.25000 to Rs.45000 + Petrol Allowance, accommodationExperience min 1 year with Travel/Tourism /logistics/Four Wheeler showroom (Two wheeler and four wheeler)No.234/236, Arcot Road, Kodambakkam,Chennai -24. Ct 74012 +6412 Opp to Ram Theatre.
Additional Info
Oversee The Transportation And Delivery Of Goods While Ensuring Cost-Efficiency. Coordinate With Carriers, Warehouses, And Clients To Maintain Smooth Supply Chain Flow. Monitor Inventory Levels And Resolve Shipment Issues. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer
More info about Fleet Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fasttrack will provide a salary in the range of 25000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fasttrack expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fasttrack expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Fasttrack expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Fleet Supervisor / Manager - 5 NosEducation: Diploma or , any DegSalary Rs.25000 to Rs.45000 + Petrol Allowance, accommodationExperience min 1 year with Travel/Tourism /logistics/Four Wheeler showroom (Two wheeler and four wheeler)No.234/236, Arcot Road, Kodambakkam,Chennai -24. Ct 74012 ct +6412 Opp to Ram Theatre..
8. What are the timings of this job?
Ans. Fasttrack expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to SaturdayFleet Supervisor / Manager - 5 NosEducation: Diploma or , any DegSalary Rs.25000 to Rs.45000 + Petrol Allowance, accommodationExperience min 1 year with Travel/Tourism /logistics/Four Wheeler showroom (Two wheeler and four wheeler)No.234/236, Arcot Road, Kodambakkam,Chennai -24. Ct 74012 +6412 Opp to Ram Theatre..
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Fleet Manager position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
