Menu

Floor Operation Cum Accountant

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Accountant Jobs

Account Entry In Tally And Petrol Pump Supervisor Work. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Floor Operation Cum Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. United filling station will provide a salary in the range of 12500 INR to 14500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. United filling station expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. United filling station does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. United filling station expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Central Jail, agra road, Jaipur.

8. What are the timings of this job?

Ans. United filling station expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website