Job Description
More info about this Food And Beverage Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. age ventures india will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. age ventures india expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. age ventures india expects the candidate to have the following skills: Inventory management, Manage operations, Quality control.
6. How much experience is required for this job?
Ans. age ventures india expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Parkside Retirement Home Brigade Orchard ,.
8. What are the timings of this job?
Ans. age ventures india expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Food And Beverage Manager position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Devanahally offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
