Job Description
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.
More info about this Fresher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yash Gallery Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yash Gallery Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yash Gallery Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-61, Shree Niwas Nagar, Opp. CKS Hospital. Road No.6, VKI, Jaipur, Rajasthan - 302013.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yash Gallery Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Fresher position is now open for candidates interested in the 12th Pass Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in 12th Pass Jobs is a plus.
