Job Description
More info about this Fresher/Experience Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tyagi Infosys Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tyagi Infosys Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tyagi Infosys Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: WZ 247/1 OPP METRO PILLAR NO 661 UTTAM NAGAR NEW DELHI 11005+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tyagi Infosys Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Fresher|Experience Telecaller position is now open for candidates interested in the Telecaller Jobs sector. This role in Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Telecaller Jobs is a plus.
