Job Description
More info about this Front Desk Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jay Pumps Pvt Ltd, will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jay Pumps Pvt Ltd, expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jay Pumps Pvt Ltd, does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jay Pumps Pvt Ltd, expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: House No.4, b/h, Thaltej, Ahmedabad, Gujarat 38005+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jay Pumps Pvt Ltd, expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Front Desk Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in ahemdabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
