Job Description
More info about this Front Office Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Boooks and Brainss will provide a salary in the range of 6000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Boooks and Brainss expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Boooks and Brainss does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nainwa road bundi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Boooks and Brainss expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:00 PM | Monday to sunday with 4 offs otherthan sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Front Office Manager position is now open for candidates interested in the Fresher Jobs sector. This role in Bundi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Fresher Jobs is a plus.
