Job Description
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Mansarovar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Communicating With Clients, Receiving Calls, Attending Visitors, Maintaining Clients Records.
More info about Front Office Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chiteki HR Solutions will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chiteki HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chiteki HR Solutions does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anchor Mall Sodala jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Chiteki HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Front Office Receptionist position is now open for candidates interested in the Receptionist & Front office Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Receptionist & Front office Jobs is a plus.
