Job Description
More info about this Front Office/Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Global Imports will provide a salary in the range of 8000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Global Imports expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Global Imports does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: THE ORION APARTMENT S NO 2 SAHYADRI NAGAR OLD KUPWAD ROAD DATTA MANDIR GAJANAN COLONY SANGLI..416-416 MAHARASHTRA SANGLI...
8. What are the timings of this job?
Ans. Global Imports expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Front Office|Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Sangli-Miraj&Kupwad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
