Job Description
More info about this Front Office/Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanjay Chemicals Works Unit-A will provide a salary in the range of 7000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanjay Chemicals Works Unit-A expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanjay Chemicals Works Unit-A does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sanjay Chemicals Works Unit-A expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SANJAY CHEMICALS WORKS UNIT-A Opp. Steefo Steel Plant, Near Jogani Temple,Tajpur, Bhat Gam Rd, Ahmedabad, Gujarat 382213.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sanjay Chemicals Works Unit-A expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Front Office|Sales Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in chandogar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
