Menu

Front Office|Sales Executive

Location: Sangli-Miraj&Kupwad, Maharashtra

Category: Counter Sales Jobs

Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales.

More info about this Front Office/Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Global Imports will provide a salary in the range of 8000 INR to 26000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Global Imports expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Global Imports does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: THE ORION APARTMENT S NO 2 SAHYADRI NAGAR OLD KUPWAD ROAD DATTA MANDIR GAJANAN COLONY SANGLI..416-416 MAHARASHTRA SANGLI...

8. What are the timings of this job?

Ans. Global Imports expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website