Job Description
More info about this Full Time 24 Hours Female House Mai... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sernover Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sernover Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sernover Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: 24 hour maid.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sernover Pvt Ltd - D- +, Sector -3, Noida, Uttar Pradesh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sernover Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: Live in | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Full Time 24 Hours Female House Mai position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Kolkata offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
