Job Description
More info about this Galvanizing Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Krishna Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Golmuri Chowk, opp. Hanuman Mandir, Jamshedpur, Jharkhand 831001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Galvanizing Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Jamshedpur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
