Job Description
More info about this Garment Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Veda clothing will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Veda clothing expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Veda clothing expects the candidate to have the following skills: Apparel, Garment.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Veda clothing expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. +, New Railway Road, Near Sadar Bazar Post Office, Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Veda clothing expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 8:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Garment Salesman position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Haryana offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
