Job Description
Rs. 10000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Sodala
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Clothes | Garment
More info about Garment Salesman Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Agarwal cloth store will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Agarwal cloth store expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Agarwal cloth store expects the candidate to have the following skills: Clothes, Garment.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Agarwal cloth store Ajmer road sodal Near ram nager metro station.
8. What are the timings of this job?
Ans. Agarwal cloth store expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Garment Salesman position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
