Menu

Generator Technician

Location: Sanquelim, Goa

Category: Technician Jobs

Diagnose And Repair Any Issues Found During Initial Testing. Perform Voltage Changes On Generators Based On Customer Requirements. Re-Wire, Adjust And Install Control Panels And Voltage Regulators. Adjust Speed Controls And Various Settings. Food Is Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Generator Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Afifa Generators will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Afifa Generators expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Afifa Generators does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Afifa Generators expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #5+, near Marathi High School, Valpoi, Goa NA.

8. What are the timings of this job?

Ans. Afifa Generators expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website