Job Description
More info about this Graphic Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Industries will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to have the following skills: Corel draw.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BAJAJ CAMPUS E331 NEAR SBI BANK ROAD NO.17 JAIPUR.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Graphic Designer position is now open for candidates interested in the Web / Graphic Design Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Web / Graphic Design Jobs is a plus.
