Job Description
Graphic Designer
P
Printing Empire
Ahmedabad, Gujarat
Apply on WorkIndia.in
1+ days ago
₹25T–₹30T a month
Full–time
Good Skill In Design, Gujarati & Hindi & English Typing With Job Setting In Corel Draw Normal Editing In Photoshop. Skills Needed : Photoshop, Corel Draw
More info about this Graphic Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Printing Empire will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Printing Empire expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Printing Empire expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Photoshop.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B30+ sumell 11 nr namaste circle sahibaugh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Printing Empire expects the candidate to work for the following hours: 11am - 7pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Graphic Designer position is now open for candidates interested in the Web / Graphic Design Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Web / Graphic Design Jobs is a plus.
