Job Description
More info about this Graphic Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. My Shaadi Story will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. My Shaadi Story expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. My Shaadi Story does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. My Shaadi Story expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C502,CD Signature, Gogol, Margao, Goa NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. My Shaadi Story expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Graphic Designer position is now open for candidates interested in the Web / Graphic Design Jobs sector. This role in Margao offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Web / Graphic Design Jobs is a plus.
