Job Description
Ans. Lekha Productions Private Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lekha Productions Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lekha Productions Private Limited expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Illustrator, Photoshop.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Lekha Productions Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: LEKHA PRODUCTIONS PVT LIMITED ,FLAT 8 GARISTA,11.MAHARAJAPURAM SANTHANAM SAALAI.T.NAGAR.CHENNAI-625531.
8. What are the timings of this job?
Ans. Lekha Productions Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Graphic Designer position is now open for candidates interested in the Web / Graphic Design Jobs sector. This role in Unjampatti offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Web / Graphic Design Jobs is a plus.
