Menu

Hair Cutting Executive

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Beautician Jobs

Salary Range :

Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

Location :

Renwal Manji

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Hair Styling, Shampooing, Cutting. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Hair Cutting

More info about Hair Cutting Executive Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Pink City Gents Parlour will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Pink City Gents Parlour expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Pink City Gents Parlour expects the candidate to have the following skills: Hair cutting.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Pink City Gents Parlour expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No + Near By Govt School Manpur, Diggi Malpura Rd, Manpur, Teelawala, Jaipur, Rajasthan 303+04.

8. What are the timings of this job?

Ans. Pink City Gents Parlour expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website