Job Description
More info about this Hairdresser Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kings Razor Mens Saloon will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kings Razor Mens Saloon expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kings Razor Mens Saloon expects the candidate to have the following skills: Hair cutting.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 6, JAN CIA Appts, Swatantra Path, Vaddem, Vasco da Gama, Goa NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kings Razor Mens Saloon expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hairdresser position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Vasco da Gama offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
