Job Description
More info about this It Hardware Engineer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mirza Computers will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mirza Computers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mirza Computers expects the candidate to have the following skills: Computer repair, Networking.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. B/ 136, First Floor Reliable Prestige 1, Chandan Naka Achole Road Nalasopara East, 40120+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mirza Computers expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 10:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hardware Engineer position is now open for candidates interested in the Software Developer Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Software Developer Jobs is a plus.
