Job Description
More info about this Hdfc Bank Sales Process Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. credpi advisory private limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. credpi advisory private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. credpi advisory private limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FincareKarishma Building A wing 2nd Floor, Off no 5 , madhav das pasta road near karishma bar, opp haji habib bldg Dadar,east Mumbai-400014.
8. What are the timings of this job?
Ans. credpi advisory private limited expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hdfc Bank Sales Process position is now open for candidates interested in the Bank Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Bank Jobs is a plus.
