Job Description
More info about this Head Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chief Of Curries will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chief Of Curries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chief Of Curries expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Chief Of Curries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C scheme bagariya bhawan shop nu 3+..
8. What are the timings of this job?
Ans. Chief Of Curries expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Head chef position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
