Job Description
More info about this Head Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the candidate to have the following skills: Chinese, North indian, Restaurant experience, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Queen's Hill Hotel & Resorts, Mirik, district Darjeeling, West Bengal, 73400+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Queen's Hill Hotel & Resorts expects the candidate to work for the following hours: Full time as in-house cook
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Head Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Sukna offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
