Job Description
More info about this Heavy Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SHREE CHANDRIKA ROAD CARRIER will provide a salary in the range of 7000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SHREE CHANDRIKA ROAD CARRIER expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SHREE CHANDRIKA ROAD CARRIER expects the candidate to have the following skills: Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SHREE CHANDRIKA ROAD CARRIER expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hajipur bihar 844101.
8. What are the timings of this job?
Ans. SHREE CHANDRIKA ROAD CARRIER expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday and night
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Heavy Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Saifpur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
