Job Description
Heavy Driver
P
Pedal Power International
Adai, Maharashtra
Apply
22 hours ago
₹15T–₹18T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car | Type : Tempo
More info about this Heavy Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pedal Power International will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pedal Power International expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pedal Power International expects the candidate to have the following skills: Private car, Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pedal Power International expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pedal Power International patil complex shop no B1 to 5 mcch society old panvel.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pedal Power International expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:00 pm
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Heavy Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Adai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
