Menu

Heavy Driver

Location: Chakan, Maharashtra

Category: Driver Jobs

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Truck

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bagade vasti kiruli phata chakan 410501.

8. What are the timings of this job?

Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website