Job Description
More info about this Helper - Housekeeping Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goloka Dairy Products Pvt Ltd - 56 , Nagariya Road Kharvel , Dharampur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Helper | Housekeeping position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Dharampur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
