Menu

Helper | Housekeeping

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Helper Jobs

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.

More info about this Helper - Housekeeping Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Nasrin Facility private limited will provide a salary in the range of 13000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Nasrin Facility private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Nasrin Facility private limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Jhilmil Metro Station.

8. What are the timings of this job?

Ans. Nasrin Facility private limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website