Job Description
More info about this Helper - Housekeeping Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Captain Clean will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Captain Clean expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Captain Clean does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office No.6 & 8 , Rishi Kutir, Y.K. Nagar,Near Ganpati Mandir, West, near Old Viva College, Virar West , 401208.
8. What are the timings of this job?
Ans. Captain Clean expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM |Friday week off
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Helper | Housekeeping position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Vasai-Virar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
