Menu

Helper

Location: New Delhi, Delhi

Category: Labour/Helper Jobs

Salary Range :

Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Nilothi

Working Hours :

0+:30 am - 8:30pm

Additional Info

Helper | No English | Freshers Can Apply | Helper

More info about Helper Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Shashank Automation Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Shashank Automation Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Shashank Automation Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 44 B-BLOCK KANHAIYA NAGAR NILOTHI EXTENSION 110041.

8. What are the timings of this job?

Ans. Shashank Automation Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 8:30pm.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website