Job Description
Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work.
More info about this Helper - Office Boy / Peon Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sadhana jeweller will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sadhana jeweller expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sadhana jeweller does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 43,ankur commercial center
Nr. Ankur cross road
Naranpura.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sadhana jeweller expects the candidate to work for the following hours: 10.30am - 8:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Helper | Office Boy | Peon position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Naranpura offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
