Home Appliances Sales Retail
Help Customers In Buying Home Appliances, Suggest Products, Influence Them To Purchase. Preferred Experience In : Home Appliances
More info about this Home Appliances Sales Retail Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. New Ganesh Electronic will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. New Ganesh Electronic expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. New Ganesh Electronic expects the candidate to have the following skills: Home appliances.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 24, 35, Birhana Rd, Karachi Khana, General Ganj, Kanpur, Uttar Pradesh 208001.
8. What are the timings of this job?
Ans. New Ganesh Electronic expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday