Hotel Cook
Need To Cook All North Indian Dishes Roti And Dhabha Items. Fast Food, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg
More info about this Hotel Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaishali dhabha will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaishali dhabha expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaishali dhabha expects the candidate to have the following skills: Fast food, Non veg, North indian, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaishali dhabha.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vaishali dhabha expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday