Menu

Hotel Supervisor

Location: Pune, Maharashtra

Category: Database Administrator

Take Customer Order And Serve Them. Help Kitchen Staff. Responsible For The Overall Operation And Performance Of The Kitchen Staff. With Food And Accommodation.

More info about this Hotel Supervisor Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. HOTEL SHREE VILAS will provide a salary in the range of 20000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. HOTEL SHREE VILAS expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. HOTEL SHREE VILAS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mahadeonagar, Hadapsar, Pune, Maharashtra 411028.

8. What are the timings of this job?

Ans. HOTEL SHREE VILAS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website