Job Description
More info about this Housekeeping Associate Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Triangle Facility Service will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Triangle Facility Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Triangle Facility Service does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goregaon East.
8. What are the timings of this job?
Ans. Triangle Facility Service expects the candidate to work for the following hours: 4pm to 1 am
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Associate position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
