Job Description
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.
More info about this Housekeeping Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Brittman india pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 10500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Brittman india pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Brittman india pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Raja complex Vijay Cross Road Navrangpura Ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Brittman india pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 6:00 pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Bavla offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
