Job Description
More info about this Housekeeping Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PUNCHIN at Kyriad Hotel Kalaburagi will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PUNCHIN at Kyriad Hotel Kalaburagi expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PUNCHIN at Kyriad Hotel Kalaburagi does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. PUNCHIN at Kyriad Hotel Kalaburagi expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd Floor, Gold Hub Mall, Main Rd, Khuba Plot, Brhampur, Kalaburagi, Karnataka NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. PUNCHIN at Kyriad Hotel Kalaburagi expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Housekeeping Executive position is now open for candidates interested in the Housekeeping Jobs sector. This role in Kalaburagi, Karnataka offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Housekeeping Jobs is a plus.
